+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Hotel U Hrocha Отзывы

рейтинг отеля

92%
идеальный

by 28 reviews

  • Персонал

    93%
  • Чистота

    98%
  • Оборудование

    91%
  • Комфорт

    86%
  • Соотношение цена / качество

    94%
Show reviews written by:
  • Другая группа
  • Молодая пара
Сортировать по:
Show:

Lenka

Семья со взрослыми детьми, 2.9.2017

Svitavy Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Příjemné prostředí s milým, leč trochu uspěchaným personálem.Paní provozní velmi ochotná a vstřícná-děkuji,ne vždy se setkávám s takovým přístupem. Maximální spokojenost s výběrem jídel a velikostí porce(i chlapi měli co dělat porci sníst).Kuchař je šikula, byla to mňamka :-).Velké poděkování i panu skláři za odborný výklad,trpělivost a možnost vytvoření vlastních výrobků.Určitě se budu vracet a doporučím pobyt na tomto hotelu svým známým.Díky

  • Nemám co vytknout,snad jen studené lůžko v tepidáriu a tvrdá madrace na pokoji.Ale chápu,že každý je zvyklý na něco jiného.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Dagmar

Пожилые пары, 3.8.2017

Roudnice nad Labem Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • je tam příjemné prostředí i obsluha velká spokojenost

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 14.7.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • - vstřícný a ochotný personál - výborné snídaně i večeře - přijemné prostředí - nebylo co vytknout

  • Pro hůře se pohybující absence výtahu. Snad by bylo možné ale ubytování v přízemí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavla Bednářová

Семья с маленькими детьми, 1.7.2017

Pardubice Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Obsluha skvělá ochotná vše i služby plus sklárna perfektní děkuji

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lubomír Dočekal

Пожилые пары, 24.5.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • prostřední, vybavení, vstřícnost, reakce na naše požadavky, těžko se hledá nějaká závada, zůstane v hledáčku na další roky a bez výčitek se dá doporučit dalším děkujeme

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 23.10.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Pobyt u vas byl naprosto perfektni ,nemam zadne vyhrady jsem naprosto spokojeny

  • Detsky koutek by mohl byt pestrejsima zastreseny v pripade horsiho pocasim (prehanek ) si deti nemohoumhrat sve je mokre jinak jsme byli velice spokojeni s pozdravem pergler

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hana

Группы друзей, 23.10.2016

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 11.9.2016

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Hana Mullerová

Семья с маленькими детьми, 28.8.2016

Praha Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Poměr cena výkon, přístup k mikrovlné troubě na ohřívání mateřského mléka kdykoli v noci. Možnost mít sebou psa.

  • Nevím o ničem.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Miluše

Пожилые пары, 6.8.2016

Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Personál byl velice ochotný a příjemný.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Věra Novotná

одинокий путешественник, 6.8.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 4.8.2016

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Helena

Семья со взрослыми детьми, 22.7.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Byli jsme s celým pobytem velmi spokojeni.

  • Nemáme připomínky.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Honza

одинокий путешественник, 18.7.2016

Praha Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Příjemné prostředí, ochotný personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 3.7.2016

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • Přístup obsluhy.

  • Hluk vzduchotechniky slyšitelný celou noc.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 14.5.2016

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • wellness

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 30.4.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Útulný a vkusně zařízený pokoj.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 6.3.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martina

Группы друзей, 10.1.2016

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • perfektní a příjemná obsluha

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Zdeňka

Группы друзей, 28.9.2015

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Super, čisté,klidné,příjemné, může s vámi i pes. Všichni spokojeni.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.